Ληστεία με μέθοδο

Οι παρακάτω πίνακες αποδεικνύουν ότι το χρέος της Ελλάδας είναι από τα μικρότερα της Ευρώπης πολύ μικρότερο από χώρες αξιολογημένες με ΑΑΑ .Κάποιοι εκμεταλλευόμενοι την σκόπιμη διόγκωσή του Δημόσιου χρέους μεθόδευσαν και επέτρεψαν την εισβολή του ΔΝΤ στην Ελλάδα.

Νωρίτερα όμως κάποιοι σαν τον κο Βιλιάρδο   διέκριναν τον τελικό στόχο. Την Ληστεία της ιδιωτικής περιουσίας του Ελληνικού Λαού και περιέγραψαν με λεπτομέρειες την μεδόθευση της .

Ο κος Βιλάρδος από τον Μάιο του 2010 στο άρθρο του με τίτλο ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ανέφερε τα παρακάτω:

»Όπως φαίνεται καθαρά από τον Πίνακα Ι, το συνολικό ιδιωτικό χρέος των Ελλήνων Πολιτών (νοικοκυριά) είναι πολύ χαμηλότερο, από το αντίστοιχο των υπολοίπων επιλεγμένων κρατών……………………

Στα πλαίσια λοιπόν της ενεργοποίησης του ΔΝΤ, αποφασίσθηκε η καταναγκαστική «μετάγγιση», μέσω της αύξησης των εμμέσων φόρων, σε συνδυασμό με τη μείωση των αμοιβών (συντάξεων κλπ) – ανεξάρτητα από την τεράστια ύφεση (Stagflation), την οποία θα προκαλέσει η «θανατηφόρα» αυτή μέθοδος.
Στην προκειμένη περίπτωση οι Έλληνες, αντιμετωπίζοντας μελλοντικά έναν πληθωρισμό της τάξης του 5% (λόγω της επίδρασης των εμμέσων φόρων – τα τρομακτικά αποτελέσματα του «στασιμοπληθωρισμού», στα επιτόκια και αλλού, θα ακολουθήσουν πολύ σύντομα), με μειωμένες ή «παγωμένες» αμοιβές, θα αναγκασθούν να ρευστοποιήσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία (να δανεισθούν κλπ), έτσι ώστε να αποφύγουν μία δραματική, απότομη πτώση του βιοτικού τους επιπέδου……………»
Μήπως ήρθε η ώρα να παραδεκτούμε την σκληρή πραγματικότητα και να μεθοδεύσουμε την άμυνά μας κατά των ληστών ;
Στα παραπάνω βέβαια να προσθέσουμε την εκχώρηση τεράστιου Δημόσιου πλούτου στους δανειστές με το μνηνόνιο 1 και 2.
Advertisements

One thought on “Ληστεία με μέθοδο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s