Η επιστήμη της Ξεπουληματικής

Ανανέωση σήμερα 15/4/2013

Cosco : Θέλουμε μεγαλύτερο μερίδιο στον ΟΛΠ – ζητά πώληση μετοχών . ΟΠΑΠ μόνο δύο επενδυτικά σχήματα θα υποβάλουν την Τετάρτη δεσμευτικές προσφορές! Δεν υπάρξει καν  ανεξάρτητος οίκος που θα δώσει εκτίμηση .

Preview_3

Η παραπάνω φωτογραφία ενός ξεφτιλισμένου τραίνου από τα Σιδηροδρομικά Νέα ήταν η αφορμή να γραφεί η παρακάτω ανάρτηση.

Πως θα παραχωρηθεί ο ΟΣΕ σε ξένα χέρια ; Πολύ απλά τον απαξιώνεις μεθοδικά .

Διορίζεις συνεχώς διοικήσεις που δεν μπορούν να διαχειριστούν ούτε ένα μικρό πρακτορείο ταξιδίων.

Στερείς έσοδα τον οργανισμό όταν διακόπτεις τις εμπορευματικές μεταφορές (πόσο ξευτίλες είστε) , γιατί μερικοί υπάλληλοί σου έκαναν παράνομες μεταφορές .

Αμoίβεις το προσωπικό ενός ζημιογόνου οργανισμού με αμοιβές πετυχημένων manager του ιδιωτικού τομέα άσχετα αν ήταν προσωπικό καθαριότητας ή εισπράκτορας .

Απαξιώνεις τον στόλο των τραίνων . Κάνοντας μια βόλτα στον σιδηροδρομικό σταθμό αντικρίζεις τραίνα σε άθλια εξωτερική εμφάνιση βαμμένα με graffiti όπως δείχνει και η φωτογραφία της ανάρτησης . Εδώ ρωτάς καλά δεν μπορούν να φυλαχθούν τα τραίνα σε ένα ασφαλές περιβάλλον και να μην βανδαλίζονται ;

Συνεχίζοντας πάμε στο ζουμί πεντακόσια χιλιόμετρα γραμμής από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη διακόπτονται στην Λαμία για μερικά χιλιόμετρα . το αποτέλεσμα να ρημάζει  το  σύστημα ηλεκτροδότησης και να προστίθενται στην διαδρομή Αθήνα Θεσσαλονίκη 20 λεπτά .

Έτσι έρχεται ο Ρώσος , Γάλλος , Κινέζος επενδυτής παίρνει τον ΟΣΕ σε τιμή ευκαιρίας και τον πρώτο μήνα λειτουργίας υπό την νέα διοίκηση παρουσιάζει σημαντικό λειτουργικό κέρδος σαν θαυματοποιός και όλοι χαίρονται για το πετυχημένο ξεπούλημα .

Η παραχώρηση δικτύων όπως οι εθνικές οδοί , τα σύρματα του ηλεκτρικού , τα δίκτυα ύδρευσης , οι σιδηροδρομικές γραμμές , είναι ισοδύναμο  εθνικής προδοσίας τίποτα λιγότερο τίποτε περισσότερο.

Η παραγωγή , η ανταγωνιστικότητα , η δημιουργία πλούτου , το ΑΕΠ , συναρτώνται από τα δίκτυα υποδομών και είναι τεράστια ανοησία να πιστεύει κανείς με την παραχώρησή τους σε ξένους θα αποδόσουν υπέρ των Ελλήνων . Το ότι ένας στρατός ανίκανων, ανεπάγγελτων λαμόγιων τις ξεφτίλισαν , δεν πρέπει να δίνει το πάτημα για την εκποίησή τους .

ΥΓ : Η κατάντια των τρένων μόνο οργή δημιουργεί .Το προσωπικό του ΟΣΕ άσχετα από τις ανίκανες  διοικήσεις δεν μπορούσε να προστατέψει την περιουσία του Ελληνικού λαού που τόσο πλουσιοπάροχα τους άμοιβε ;

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s