Καπιταλοσοσιαλισμός . Οι αλήτες του καπιταλισμού και οι κηφήνες του σοσιαλισμού.

 

capitalsosialism

 

 

 

 

Δυο τσογλανοσυμμορίες επέβαλλαν τον καπιταλοσοσιαλισμό , ένα πολιτικοοικονομικό σύστημα τέρας που ισοπέδωσε τον Ελληνικό λαό.

Η πρώτη τσογλανοσυμμορία ,  μία ολιγομελής μερικών δεκάδων οικογενειών , που προβάλλει τα καλά του καπιταλισμού και της ελεύθερης αγοράς , αλλά επιβάλλει τα μέγιστα κακά του καπιταλισμού , όπου οι τράπεζες καρπώνονται τα κέρδη τους και κοινωνικοποιούν τις  ζημιές τους ,νομιμοποιεί την offshore φοροδιαφυγή , συντηρεί τρομερής ισχύος μονοπώλια (βλέπε καύσιμα , δημόσια έργα κλπ), με  ανοχή στο παρεμπόριο και λαθρεμπόριο καυσίμων .

Και μία δεύτερη πολυπληθής στον δημόσιο τομέα  που επέβαλε  την αναποτελεσματικότητα ,την λούφα , την αναξιοκρατία μέσω ενός άκρατου κομματισμού. Ενός κομματισμού που ανατροφοδοτήθηκε από τίς ψήφους των βολεμένων ώστε το πολιτικό σύστημα να υπηρετεί την βουλημία της άλλης συμμορίας των κλεπτοκρατών.

Έτσι καταφέραμε να επιτύχουμε το χειρότερο δυνατόν  , να κρατήσουμε ΜΟΝΟ τα χειρότερα των δύο συστημάτων και το αποτέλεσμα το βιώνει ο Ελληνικός λαός .

Στους επόμενους μήνες τα πράγματα θα σφίξουν και οι δύο συμμορίες θα κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν το πλέγμα της σαπίλας που τους συντηρεί . Η περίπτωση της ΕΡΤ λέει πολλά .

Ανέστης Γεωργιάδης

paragoume.wordpress.com

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s