Εντυπωσίασε η προηγμένη τεχνολογία της ΘΕΩΝ Αισθητήρες και στη Νότιο Αμερική

Από το defencenet.gr

TheonL4

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η παρουσία της ΘΕΩΝ Αισθητήρες στην έκθεση αμυντικού υλικού FIDAE 2014 η οποία πραγματοποιήθηκε στο Σαντιάγκο της Χιλής, πριν από μερικές μέρες.

Τα καινοτόμα προϊόντα της εταιρείας, σύμφωνα με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Χιλής (εφημερίδες El Mercurio και Las Ultimas Noticias, Τηλεοπτικοί σταθμοί Canal 13 και TVN), εντυπωσίασαν όσους είχαν την ευκαιρία να τα δουν από κοντά.

Τα νέα μονόκυαλα και δίκυαλα, NX-122 και ΝΧ-222, αντίστοιχα, και το προσάρτημα νυχτερινής όρασης NX-160A I-LANS της ΘΕΩΝ Αισθητήρες συμβάλλουν τα μέγιστα στην επιβίωση του χρήστη σε κάθε είδους μάχη.

Σύμφωνα με τα δεδομένα της σύγχρονης πραγματικότητας, το 90% των επιχειρήσεων διενεργείται κατά τις νυχτερινές ώρες, οπότε η σημασία του χαμηλού βάρους και της άνεσης, των πολλαπλών χρήσεων και της εργονομίας, που προσφέρουν τα προϊόντα της εταιρείας, είναι καταλυτική για την επιλογή του τελικού χρήστη.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι στο διεθνές πελατολόγιο της ΘΕΩΝ Αισθητήρες συγκαταλέγεται σεβαστός αριθμός προηγμένων επιχειρησιακά και απαιτητικών τελικών χρηστών, μεταξύ των οποίων ο Σουηδικός Στρατός, οι Ειδικές Δυνάμεις της Γερμανίας, ο Βελγικός Στρατός, η Γαλλική Αστυνομία κ.λπ.

Τα εξελιγμένα μονόκυαλα και δίκυαλα ΝΧ-122 και ΝΧ-222 διακρίνονται για το μικρό τους βάρος (ίσως τα ελαφρύτερα της αγοράς), την αυξημένη αντοχή αλλά και τις διαρκείς βελτιώσεις, όπως ένας νέος σχεδιασμός χελιδονοουράς για ευκολότερη τοποθέτηση, flip-up και flip away λειτουργία, 100% αυτόματο κλείσιμο, ανεξάρτητο της βαρύτητας κ.ά.

Το νέο προσάρτημα νυχτερινής όρασης NX-160A I-LANS της ΘΕΩΝ Αισθητήρες κατέχει την ιδανικότερη αναλογία απόδοσης βάρους/οπτικής απόδοσης στην αγορά ενώ στα πλεονεκτήματά του προσμετράται και η ευκολία χρήσης του.

Τα προϊόντα της ΘΕΩΝ Αισθητήρες απαντούν στη σύγχρονη επιχειρησιακή πραγματικότητα με το βέλτιστο τρόπο, καθώς βασίζονται στην πολυετή τεχνογνωσία, κατασκευή και ανάπτυξη ηλεκτρο-οπτικών συστημάτων, με αιχμή του δόρατος την έξυπνη σχεδίαση, τα υλικά τελευταίας τεχνολογίας, την εργονομική εξέλιξη και την ευθυγράμμιση με τις ανάγκες του τελικού χρήστη.

Σε σχετική παρουσίασή τους, στο πλαίσιο της έκθεσης, όπου έδωσαν το παρών εκπρόσωποι του Διεθνούς Τύπου και υψηλόβαθμες αντιπροσωπείες, τα καινοτόμα συστήματα νυχτερινής όρασης έτυχαν θετικότατων σχολίων.

Μερικά από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Χιλής που αναφέρθηκαν στη Θέων Αισθητήρες:H ΘΕΩΝ Αισθητήρες ΑΕΒΕ, μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, ιδρύθηκε το 1997 και, σήμερα, αποτελεί έναν από τους κορυφαίους, σε διεθνές επίπεδο, κατασκευαστές πρωτότυπου εξοπλισμού και Ηλεκτρο-Οπτικών συστημάτων για εφαρμογές στην Άμυνα και την Ασφάλεια.

Με γραμμή παραγωγής στην Αθήνα, γραφεία στο Άμπου Ντάμπι και τη Σιγκαπούρη, συμβάσεις σε περισσότερες από 20 χώρες ανά τον κόσμο, η εταιρεία έχει καθιερωθεί ως μια πραγματικά παγκόσμια δύναμη στην αγορά των Night Vision.

Όλα τα προϊόντα σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Κορωπί, από ομάδα έμπειρων και εξειδικευμένων μηχανικών, με έμφαση στον εργονομικό σχεδιασμό και την παροχή υψηλής απόδοσης.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s