Αφρικανική Δημοκρατία της Ελλάδος

Ο ορισμός της «Πολιτικής Δικονομίας ή Αστικό Δικονομικό Δίκαιο είναι το σύνολο των κανόνων που ρυθμίζουν τη διαδικασία ενώπιον των  Δικαστηρίων ή αλλιώς η διαδικασία δικαστικής επίλυσης ιδιωτικών διαφορών.» Βικιπέδια

Πόσο ποιο ατιμωτικό μπορεί να είναι να σου επιβάλλεται από ξένους  η αλλαγή με το ζόρι του χειρότερου κώδικα πολιτικής δικονομίας  της Ευρώπης ; Αντί να είναι από τους πρώτους στόχους της  οποιασδήποτε  κυβέρνησης  ο σχεδιασμός ενός αποτελεσματικού και δίκαιου συστήματος δικαιοσύνης , μέσα σε πέντε χρόνια μνημονίων ΟΛΟΙ την κάνανε γαργάρα.

Την κάνανε γαργάρα ΟΛΟΙ, λόγω συμφερόντων γιατί βόλευε δικηγόρους , δικαστές και κυρίως τους ισχυρούς οικονομικά και πολιτικά.

Το υπάρχον σύστημα δίκαζε  τους μικρούς και  ανίσχυρους και άφηνε ατιμώρητους μέσω αναβολών και αποφυλακίσεων ΟΛΟΥΣ τους ισχυρούς.

Και σήμερα με την επιβολή της Τρόικας επιχειρείται η αλλαγή του με το ζόρι. Βέβαια αυτοί έχουν ζόρι με τις κατασχέσεις . Οι εδώ γελοίοι δεν έπρεπε να δράσουν από πριν ώστε να μην μπορούν να κάνουν κάτι μονοερώς οι δανειστές  ;

Τυχαίο ;;;;

Πόσο Αφρικανική δημοκρατία είμαστε τελικά .  Μάλλον οι συμπαθείς Αφρικανοί αδικούνται από την παραπάνω σύγκριση.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s